Informacije i upisi novih članova

Lana Koller

Mob: 098 313-390

sksamobor@gmail.com

streličarski turnir Sveti Nikola

Streličarski turnir Sveti Nikola

Ove nedjelje, 8.12. u Sisku je održan tradicionalni streličarski turnir Sveti Nikola. Na turniru je nastupilo deset samoborskih streličara, a šest od njih osvojili su i medalje.

Najuspješniji su, ovaj put bili oni najmlađi. Klupski kolege Luka Beltram, Mihael Hainešek i Matija Vuković iznenadili su svoje konkurente u disciplini standardnog luka za dječake do 12 godina i sva trojca stali na pobjedničko postolje. Luka je osvojio prvo, Mihael drugo a Matija treće mjesto. Uspjeh je još veći kada znamo da su njih trojca najmlađi u klubu, ne samo po godinama već i po streličarskom stažu. Također, ovo je dečkima bio prvi turnir na kojem su nastupili.

Zlatne medalje u kategoriji standardnog luka do 14 godina osvojili su Laura Jurišić u ženskoj i Vito Telebar u muškoj kategoriji.

U kategoriji standardnog luka za juniore zlatnu medalju osvojio je Filip Regvat-Vic kojem je ovo također bio prvi turnir.

U kategoriji kadeta u zakrivljenom luku Luka Skender osvojio je osmo mjesto.

U seniorskim kategorijama odličan je bio Božidar Oreškišto mu je bilo dovoljno da na kraju zauzme odlično osmo mjesto u najmnogobrojnijoj kategoriji. U disciplini zakrivljenog luka imali smo dva predstavnika, Luka Maglica osvojio je šesto mjesto a Damir Guliš sedmo mjesto.