Informacije i upisi novih članova

Lana Koller

Mob: 098 313-390

sksamobor@gmail.com

Danas je u Sisku održan tradicionalni turnir Sveti Nikola. Na turniru je nastupilo 16 samoborskih streličara a vratili su se doma s čak 12 medalja.
U konkurenciji najmlađih natjecatelja, ispod 15 godina starosti u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice nastupile su Kalista Maya Matković Petriška koja je osvojila prvo i Roza Jurišić koja je osvojila drugo mjesto. U konkurenciji dječaka Matko Veliki osvojio je drugo mjesto, Ivor Bujas treće, Karlo Marović četvrto a Dorian Bečki peto mjesto. U kategoriji složenog luka Gita Fundelić osvojila je drugo mjesto.
U kadetskoj konkurenciji Antonija Mavračić bila je prva u kategoriji zakrivljenog luka a njena sestra Ivana druga kategoriji složenog luka. Luna Pađan bila je prva u kategoriji juniorki zakrivljenog luka. U seniorskoj konkurenciji u klasi zakrivljenog luka Chen Zhao, kojemu je ovo bio prvi turnir osvojio je peto mjesto. U složenom luka Lana Koller bila je prva a Laura Jurišić druga u kategoriji seniorki. Zlatko Pentek bio je prvi, Mihovil Srebren drugi a Goran Dremel četvrti u kategoriji seniora.