Informacije i upisi novih članova

Lana Koller

Mob: 098 313-390

sksamobor@gmail.com

Čak četvero od osmero streličara s Državnog se prvenstva vratilo s medaljama.

Danas je u Čakovcu održano Streličarsko prvenstvo Hrvatske za djecu do 14 godina, posljednji dvoranski turnir ove sezone. Čak osmero Samoboraca nastupilo je na Prvenstvu, a polovina njih u Samobor se vratilo s medaljama oko vrata.
U mlađim kategorijama, za djecu do 12 godina imali smo četiri predstavnika. Tara Perić u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice osvojila je peto mjesto. U istoj kategoriji u muškoj konkurenciji zajedno na postolje stali klubski kolege Pavle Burić i Vito Rumbak koji su osvojili srebrnu i brončanu medalju. Još jednu medalju, brončanu, za Samoborce osvojio je Patrik Fadiga u konkurenciji dječaka sa složenim lukom.
U kategoriji dobnih skupina do 14 godina u konkurenciji djevojčica zakrivljenog luka nastupile su Katja Knezović i Josipa Topolovec. Katja je osvojila šesto a Josipa deseto mjesto. Vjeran Topolovec, u istoj je kategoriji u muškoj konkurenciji osvojio šesto mjesto. Četvrtu medalju za Samobor osvojila je Gita Fundelić, koja je bila brončana u konkurenciji djevojčica složenog luka.

Ovim je turnirom službeno završila dvoranska sezona. Sad se nadamo lijepom vremenu kako bi se ćim prije mogli početi spremati za vanjsku sezonu koja počinje uskoro.

Najmlađa ekipa samoborskih streličara

Gita Fundelić – foto Mija Mance

Patrik Fadiga – foto Mija Mance

Pavle Burić i Vito Rumbak – foto Mija Mance