Informacije i upisi novih članova

Lana Koller

Mob: 098 313-390

sksamobor@gmail.com

Mario Vavro

Na jučer održanom streličarskom dvoranskom državnom prvenstvu u Varaždinu nastupilo je pet članova Streličarskog kluba Samobor. Najuspješniji od svih bio je Mario Vavro koji je još jedanput obranio naslov državnog prvaka u kategoriji seniora složenog luka. Mario se kvalificirao na drugom mjestu s istim brojem bodova kao i Domagoj Buden na prvom, 587 od mogućih 600. U finalnoj borbi za zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Mario je pucao protiv Domagoja i osvojio meč rezultatom 148 prema 146.

U istoj kategoriji u ženskoj konkurenciji Lana Koller se kvalificirala kao četvrta. Nakon pobjede u meču u četvrtini finala, Lana je izgubila meč za ulazak u finale, ali i onaj za broncu i na kraju zauzela četvrto mjesto.

Treća predstavnica u kategoriji složenog luka bila je Laura Cimerman u kadetkinjama, koja je osvojila peto mjesto.

U kategoriji golog luka Samoborci su imali dvoje predstavnika, u klasi seniorki Samanta Skendrović osvojila je sedmo mjesto nakon što je ispala u četvrtini finala. Zlatko Pentek je nakon uspješnog meča u šesnaestini finala izgubio meč u osmini i na kraju zauzeo deveto mjesto.

Nakon odličnog rezultata iz Las Vegasa, Mario Vavro je potvrdio da je u odličnoj formi što će mu trebati, budući da idući tjedan putuje u Francuski Vittel gdje će se od 7. do 12. ožujka natjecati na Europskom dvoranskom prvenstvu.