Informacije i upisi novih članova

Lana Koller

Mob: 098 313-390

sksamobor@gmail.com

Samoborci državni prvaci!

Samoborci državni prvaci!

Danas su mladi samoborski streličari ostvarili su najveći uspjeh u povijesti svog kluba. Na streličarskom dvoranskom Prvenstvu Hrvatske za djecu do 12 i do 14 godina, u atletskoj dvorani Kantrida u Rijeci, nastupilo je sedmero samoborskih streličara, a svi su se vratili kući sa zlatnim medaljama.

Individualne naslove državnih prvaka osvojili su Laura Juriši u kategoriji standardnog luka za djevojčice do 14 godina i Janko Pelikan u kategoriji standardnog luka za dječake do 14 godina. Laura je ispucala i svoj osobni rekord – 299 krugova. Dominik Dujić je u klasi standardnog luka za dječake do 14 godina osvojio treće mjesto, a Vito Telebar, šesto mjesto.

U kategoriji standardnog luka za dječake do 12 godina Maks Marković je osvojio četvrto mjesto, Bartol Bajić peto i Leonardno Slamar šesto, a zajedno su se okitili zlatnom medaljom i titulom ekipnih državnih prvaka! Zlato za ekipni naslov također su osvojili i Vito, Dominik i Janko u kategoriji standardnog luka za dječake do 14 godina. Čestitamo Samoborcima na iznimno velikom uspjehu!!!!

Samoborci državni prvaciSamoborci državni prvaciSamoborci državni prvaci